پاسخگویی تمام وقت پاسخگویی تمام‌وقت درخواست خدمات از طریق شماره‌های ۰۲۱-۹۵۱۱۹۶۱۶ و یا (وایبر، تلگرام) +۳۷۴-۹۵۵-۴۲۸۱۸ تخفیف‌های امروز هتل، تور و آپارتمان

اخذ اقامت یک ساله و دائم در ارمنستان

 ارمنستان دارای دو نوع اقامت یک ساله(موقت) قابل تمدید واقامت پنج ساله دائم می باشد.

از چه راهی می توان اقامت یک ساله ارمنستان را اخذ نمود:

  1. ثبت شرکت (اقامت تجاری) - کارآفرینان و صاحبان کسب و کار
  2. ثبت نام در یکی از دانشگاههای ارمنستان (اقامت تحصیلی)- دانشجویان و دانش آموزان
  3. مشغول به کار شدن در یکی از شرکت های فعال در ارمنستان و معرفی شما به عنوان کارمند رسمی از طرف آن شرکت (پرداخت ماهیاته بیمه)
  4. ازدواج با شهروند ارمنی به طور رسمی
  5. کسانی که  همسر / پدر و مادر / کودک / خواهر و برادر / پدربزرگ و مادر بزرگ / نوه آنان شهروند ارمنستان و یا کارت اجازه اقامت موقت 5 ساله دارند.
  6. کسانی که یکی از همسر / پدر و مادر / فرزند کارت اجازه اقامت موقت 1 ساله دارند.
  7. کسانی که ارمنی تبار هستند: ارمنه ی کشورمان

با بررسی راه های گرفتن اقامت یک ساله ارمنستان و تجربه خیلی بالا در این زمینه، ما به شما فقط و فقط بند شماره ۱(ثبت شرکت) را پیشنهاد می دهیم .

دلایل خیلی زیادی برای رد کردن بند های دیگر وجود دارد  که در صورت تمایل به آگاهی ازانها با ما تماس بگیریید.

مراحل و مدارک مورد نیاز برای اخذ اقامت تجاری یک ساله ارمنستان

۱ـ ارائه مدارک شرکت (سند شرکت، اساسنامه، و مهر شرکت

۲ـ تهیه گواهی پزشکی

۳ـ ترجمه رسمی پاسپورت متقاضیان اقامت به زبان ارمنی 

۴ـ تکمیل فرم های مربوطه به دادخواست دریافت اقامت

۵ـ سه قطعه عکس ۴*۳

۶ـ واریز کردم مبلغ ۱۰۵هزار درام ارمنستان (۲۱۵دلار) به حساب دولتی ارمنستان

۷ـ مراجعه به اداره اقامت در ارمنستان و پیگیری مراحل درخواست 

توضیحات:

بعد از تکمیل فرم ها، واریز مبلغ و تحویل به اداره اویر به شما اعلام میشود که ظرف ده الی ۲۰ روز استعلام انجام می گردد. در طول این مدت با شما تماس خواهند گرفت جهت واقعی بودن شرکت شما و استعلام ان(در صورت نیاز به ادرس شرکت شما مراجعه می کنند).

توجه: اگر در دانشگاهای ارمنستان تحصیل کنید به صورت رایگان کارت اجازه اقامت موقت یکساله به شما تعلق می گیرد و دانشگاه مربوطه مدارک شما را به بخش ویزای اداره پلیس ارمنستان (اویر) ارسال می کند.

اقامت پنج ساله 

همان کارت اقامت پنج ساله است که اجازه تردد به دفعات از مرزهای جمهوری ارمنستان را به شما می دهد، این نوع اجازه اقامت قابل تمدید می باشد. برای اقامت 5 ساله ارمنستان شما باید دلیل اقامت خود را در جمهوری ارمنستان توضیح دهید و اثبات کنید و باید 3 اقامت 1 ساله نیز در دریافت کرده باشید (اثبات منبع مالی (کار) و یا داشتن ملک)

پاسپورت دائمی ارمنستان
تصمیمی که دولت ارمنستان درتاریخ ۲۳ نوامبر ۲۰۰۷ به تصویب رساند هر فرد خارجی بالا ۱۸ سال می تواند برای اقامت ارمنستان اقدام کند، تایید و رد صلاحیت شهروندی کاملا با تصمیم رییس جمهور ارمنستان می باشد. 

شرایط لازم برای درخواست اقامت دائمی ارمنستان:

حداقل۳ سال زندگی وداشتن قامت قانونی درارمنستان

اشنایی داشتن با زبان ارمنی

اشنایی با قوانین اساسی جمهوری ارمنستان

برای دوستانی که شرایط زیر را دارند گرفتن پاسپوت ارمنستان راحتر می باشد:

 * ارمنه ی عزیز کشورمان

* کسانی که  همسر آنان شهروند ارمنستان باشد (باید ۲ سال از زمان ازدواج رسمی آنان در ارمنستان گذشته باشد)

 * کسانی که  فرزند آنان شهروند ارمنستان باشد (باید سه سال از ۱۸ سالگی فرزند گذشته باشد و دارای پاسپورت دائمی ارمنستان باشد)