مشاوره رایگان چرا به ما اعتماد کنید؟
ایرانیان ارمنستان

پشتیبانی تلگرام و واتسپ

Post Image

الزامات مورد نیاز جهت اخذ ویزای ارمنستان

راهنمای کامل اخذ ویزای ارمنستان از تمام نقاط جهان

محتویات این خدمت
فرم درخواست

مقررات اخذ ویزای ارمنستان

ارمنستان عموماً یکی از این سه نظام ویزایی را برای افراد دارای ملیّت های خارجی بکار میگیرد:

  • سفر بدون ویزا
  • ویزا در زمان ورود یا ویزای الکترونیکی
  • ویزای معمولی صادره شده از سفارت ارمنستان

کشورهایی که برای ورود به ارمنستان نیاز به ویزا ندارند Visa-Free Travel Countries

افراد دارای ملیّت کشورهای زیر برای ورود به ارمنستان نیاز به ویزا ندارند. معمولا آنها می توانند بمدت بیش از 180 روز بدون ویزا در ارمنستان اقامت داشته باشند. اقامت طولانی تر برای دارندگان اجازه نامه اقامت امکان پذیر است. لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص اجازه نامه های اقامت با ما تماس بگیرید. جدول زیر در 19 مارس 2018 به روز رسانی شده است.

کشورهای مجاز به سفر به ارمنستان بدون ویزا قاره
آلبانی، آندورا، اتریش، بلژیک، بلاروس، کرواسی، قبرس، چک، آلمان، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، یونان، ایسلند، ایرلند، مجارستان، ایتالیا، لتونی، لیختن اشتاین، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، موناکو، مونته نگرو، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، رومانی، سان مارینو، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، سوئیس، انگلستان و واتیکان. اروپا
آذربایجان، بلاروس، گرجستان، قزاقستان، قرقیزستان، مولداوی، روسیه، تاجیکستان، اوکراین، ازبکستان. کشورهای مشترک المنافع (CIS)
هنگ کنگ (از تاریخ 3 مارس 2019)، ایران (90 روز)، ژاپن، قطر، سنگاپور، کره جنوبی، امارات متحده عربی. آسیا
استرالیا، نیوزیلند. اقیانوسیه
آرژانتین (90 روز)، برزیل (90 روز)، اروگوئه (90 روز)، ایالات متحده آمریکا. آمریکا

در عمل، قانون 180 روز برای بازدید کنندگان اجرا نمی شود (برای مثال افرادی که از مرز گرجستان / ایران عبور می کنند و دوباره می آیند) تنها اقامت بدون وقفه بیش از 180 روز منجر به پرداخت به جریمه ای تا 209 دلار میشود، و این جریمه در کشوری که مانده اند قابل پرداخت می باشد.

ویزا در زمان ورود (ویزای الکترونیک) Visa on Arrival (E-Visa) Countries

مهاجرین کشورهای زیر میتوانند ویزای خود را در زمان ورود به ارمنستان در فرودگاه یا مرز گرجستان یا ایران دریافت کنند. اعتبار این نوع ویزای حداکثر 120 روز می باشد (و برای 60 روز دیگر قابل تمدید است). همچنین شخص می تواند درخواست اخذ ویزای الکترونیکی بصورت آنلاین از طریق سایتhttps://evisa.mfa.am نماید. اقامت طولانی تر برای دارندگان اجازۀ اقامت ممکن است. لطفا برای اطلاعات بیشتر در مورد اجازۀ اقامت با ما تماس بگیرید.

ویزا در زمان ورود (ویزای الکترونیکی) قاره
بوسنی، مقدونیه، صربستان. اروپا
آفریقای جنوبی آفریقا
بحرین، بوتان، برونئی، کامبوج، چین (به غیر از هنگ کنگ)، تیمور شرقی، هنگ کنگ، هند، اندونزی، اسرائیل، اردن، کره شمالی، کویت، لائوس، لبنان، ماکائو، مالزی، مالدیو، مغولستان، میانمار، عمان، فیلیپین، قطر، تایوان، تایلند، ترکیه، ترکمنستان. آسیا
فیجی، کیریباتی، جزایر مارشال، میکرونزی، نائورو، پالائو، پاپوآ گینه نو، ساموا، جزایر سلیمان، تونگا، تووالو، ونابئو. اقیانوسیه
آنتیگوا و باربودا، باهاما، باربادوس، بلیز، بولیوی، کانادا، شیلی، کلمبیا، کاستاریکا، کوبا، دومینیکا، جمهوری دومینیکن، السالوادور، اکوادور، گویان، گرانادا، گواتمالا، هائیتی، هندوراس، جامائیکا، مکزیک، نیکاراگوئه، پاناما، پاراگوئه، پرو، سنت کیتس و نویس، سنت لوسیا، سنت وینسنت و گرنادین، سورینام، ترینیداد و توباگو، ونزوئلا. آمریکا

کشورهای نیازمند ویزای معمولی Regular Visa Countries

افراد دارای ملیّت کشورهای زیر معمولا واجد شرایط دریافت ویزای زمان ورود نیستند و نمی توانند ویزای آنلاین (ویزای الکترونیکی) را دریافت کنند. آنها باید قبل از آمدن به ارمنستان در یکی از سفارتخانه های ارمنستان در خارج از کشور ویزای خود را دریافت کنند. به طور معمول یک دعوت نامه از ارمنستان برای دریافت ویزای این افراد لازم است. با این حال، ارائه یا داشتن دعوت نامه برای ارامنه قومی و اعضای خانواده اش (افراد دارای تبار ارمنی) لازم نیست. لطفا برای اطلاعات بیشتر در خصوص دعوت نامه برای شهروندان سوری تماس بگیرید.

کشورهای نیازمند ویزای معمولی قاره
الجزایر، آنگولا، بنین، بوتسوانا، بورکینافاسو، بوروندی، کامرون، کیپ ورد، جمهوری آفریقای مرکزی، چاد، کومور، جمهوری دموکراتیک کنگو، جمهوری کنگو، جیبوتی، مصر، گینه استوایی، اریتره، اتیوپی، گابن، گامبیا، غنا، گینه گینه بیسائو، ساحل عاج، کنیا، لسوتو، لیبریا، لیبی، ماداگاسکار، مالاوی، مالی، موریتانی، موریس، مراکش، موزامبیک، نامیبیا، نیجر، نیجریه، رواندا، سائو تومه و پرنسیپه، سنگال، سیشل، سیرالئون، سومالی، سودان جنوبی، سودان، سوازیلند، تانزانیا، توگو، تونس، اوگاندا، زامبیا، زیمبابوه. آفریقا
افغانستان، بنگلادش، عراق، پاکستان، فلسطین، نپال، عربستان سعودی، سریلانکا، سوریه، ویتنام، یمن. آسیا

اقامت توسط سرمایه گذاری

سرمایه گذاری های ایمن در کسب و کار هتلداری

سرمایه گذاری در بازار هتلداری در حال رشد سریع ارمنستان و دریافت فرصت اقامت برای شما و خانواده تان.

  • اقامت موقت، دائم، و ویژه
  • اجازه اقامت در 30-60 روز، معتبر برای 1-10 سال
  • پوشش خانواده
  • طی مسیر شهروندی
  • بدون نیاز به زندگی در کشور
  • حداقل اسناد مورد نیاز
  • شروع سرمایه گذاری از 20,000 دلار آمریکا

اطلاعات خاص برخی از کشورها

هندوستان

از تاریخ 22 نوامبر 2017، شهروندان هند می توانند ویزای خود را در هنگام ورود به فرودگاه یا سایر نقاط مرزی مجاز دریافت کنند که با حداکثر 120 روز اعتبار (قابل تمدید تا 60 روز دیگر) است. برای اطلاعات بیشتر در مورد آزاد سازی مقررات ویزا با هند لطفا این مقاله را بخوانید. همچنین برای شهروندان هند امکان دریافت ویزای الکترونیکی با درخواست آنلاین از طریق آدرس سایت https://evisa.mfa.am امکان پذیر است. اگر شهروند هندی اجازه اقامت داشته باشد میتواند اقامت طولانی تری داشته باشد. لطفا برای اطلاعات بیشتر در مورد مجوز اقامت با ما تماس بگیرید.

ایران

شهروندان ایرانی می توانند بدون داشتن ویزا وارد ارمنستان شوند. با این حال، آنها می توانند در ارمنستان حداکثر 90 روز در هر دوره 180 روزه باقی بمانند. به عبارت دیگر، پس از گذراندن 90 روز در ارمنستان، یک شهروند ایرانی باید ارمنستان را ترک کند و برای آن 90 روز دیگر دوباره وارد کشور ارمنستان شود. اقامت طولانی تر از 90 روز ممکن است در صورتی که شهروند ایرانی اجازه اقامت داشته باشد امکان پذیر باشد. لطفا برای اطلاعات بیشتر در مورد مجوز اقامت با ما تماس بگیرید.

فیلیپین

شهروندان فیلیپین می توانند در زمان ورود به فرودگاه یا سایر نقاط مرزی با حداکثر 120 روز (قابل تمدید تا 60 روز دیگر) ویزا دریافت کنند. همچنین برای یک فیلیپینی امکان دریافت ویزای الکترونیکی با استفاده از سایت https://evisa.mfa.am امکان پذیر است. اگر شهروند فیلیپین اجازه اقامت داشته باشد، اقامت طولانی تر ممکن است. لطفا برای اطلاعات بیشتر در مورد مجوز اقامت با ما تماس بگیرید.

لبنان

شهروندان لبنان می توانند پس از ورود به فرودگاه یا سایر نقاط عبور مرزی با حداکثر 120 روز (قابل تمدید به مدت 60 روز دیگر) ویزای خود را دریافت کنند. همچنین ممکن است برای یک لبنانی درخواست اخذ ویزای الکترونیکی با استفاده از سایت https://evisa.mfa.am صورت پذیرد. اگر شهروند لبنانی اجازه اقامت داشته باشد، اقامت طولانی تر ممکن است. لطفا برای اطلاعات بیشتر در مورد مجوز اقامت با ما تماس بگیرید.

اردن

شهروندان اردن می توانند در زمان ورود به فرودگاه یا سایر نقاط مرزی با حداکثر 120 روز (قابل تمدید تا 60 روز دیگر) ویزا دریافت کنند. همچنین ممکن است برای یک اردنی یک ویزای الکترونیکی از طریق سایت https://evisa.mfa.am صادر شود. اگر شهروند اردنی مجوز اقامت داشته باشد، اقامت طولانی تر ممکن است. لطفا برای اطلاعات بیشتر در مورد مجوز اقامت با ما تماس بگیرید.

سوریه

شهروندان سوری معمولا برای گرفتن ویزا در هنگام ورود واجد شرایط نیستند و نمی توانند ویزای آنلاین (ویزای الکترونیکی) را دریافت نمایند. آنها قبل از آمدن به ارمنستان در سفارت ارمنستان در سوریه یا در خارج از کشور باید ویزای خود را بدست آورند. معمولا یک دعوتنامه از ارمنستان برای دریافت ویزا لازم است، اما افسر کنسولی با توجه به اختیاراتی که دارد میتواند نبود دعوتنامه را نادیده بگیرد. علاوه بر این، برای ارمنی های قومی و اعضای خانواده آنها، دعوت نامه لازم نیست. لطفا برای اطلاعات بیشتر در دعوت نامه ها برای شهروندان سوری تماس بگیرید.

مصر

شهروندان مصری معمولا برای گرفتن ویزا در هنگام ورود واجد شرایط نیستند و نمی توانند ویزای آنلاین (ویزای الکترونیکی) را دریافت نمایند. آنها قبل از آمدن به ارمنستان در سفارت ارمنستان در مصر یا هر کشور خارجی باید ویزای خود را بدست آورند. معمولا یک دعوتنامه از ارمنستان برای دریافت ویزا لازم است، اما افسر کنسولی با توجه به اختیاراتی که دارد میتواند نبود دعوتنامه را نادیده بگیرد. علاوه بر این، برای ارمنی های قومی و اعضای خانواده آنها، دعوت نامه لازم نیست. لطفا برای اطلاعات بیشتر در دعوت نامه ها برای شهروندان مصری تماس بگیرید.

عراق

شهروندان عراقی معمولا برای گرفتن ویزا در هنگام ورود واجد شرایط نیستند و نمی توانند ویزای آنلاین (ویزای الکترونیکی) را دریافت نمایند. . آنها قبل از آمدن به ارمنستان در سفارت ارمنستان در عراق یا هر کشور خارجی باید ویزای خود را بدست آورند. برای عراقی ها معمولا یک دعوتنامه از ارمنستان برای دریافت ویزا لازم نیست.

پاکستان

شهروندان پاکستان عموما برای گرفتن ویزا در هنگام ورود واجد شرایط نیستند و نمی توانند ویزای آنلاین (ویزای الکترونیکی) را دریافت نمایند. آنها قبل از آمدن به ارمنستان در سفارت ارمنستان در پاکستان یا هر کشور خارجی باید ویزای خود را بدست آورند. معمولا یک دعوتنامه از ارمنستان برای دریافت ویزا لازم است. با این حال، برای ارمنی های قومی و اعضای خانواده آنها، دعوت نامه لازم نیست. با توجه به عدم روابط دیپلماتیک میان پاکستان و ارمنستان، شهروندان پاکستان برای گرفتن ویزا ممکن است به سختی بیافتند.

کشورهای عضو شورای همکاری خلیج

شهروندان امارات متحدۀ عربی (U.A.E.) یا قطر نیازی به ویزا ندارند و می توانند بمدت 180 روز در سال در ارمنستان اقامت داشته باشند. شهروندان بحرین، کویت یا عمان می توانند در زمان ورود به فرودگاه یا سایر نقاط مرزی، ویزای با حداکثر 120 روز اعتبار (قابل تمدید به مدت 60 روز دیگر)، را دریافت کنند. همچنین میتوانند برای دریافت ویزای الکترونیکی از طریق سایت https://evisa.mfa.am اقدام نمایند. شهروندان عربستان سعودی واجد شرایط ویزای لحظۀ ورود نیستند و نمی توانند ویزای آنلاین (ویزای الکترونیکی) را دریافت نمایند. قبل از آمدن به ارمنستان در سفارت ارمنستان در امارات متحدۀ عربی یا هر کشور خارجی باید ویزای خود را بدست آورند. به طور معمول دعوتنامه ای از ارمنستان برای دریافت ویزا لازم است. لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص دعوتنامه ها برای سعودی ها با ما تماس بگیرید.

ویزای آنلاین ( E-Visa) Online Visa (E-Visa)

اگر شما برای دریافت ویزای ورود به ارمنستان واجد شرایط هستید، میتوانید برای دریافت ویزای الکترونیکی نیز درخواست آنلاین دهید. یک ویزای الکترونیکی از تشکیل صف های طولانی در فرودگاه ها جلوگیری میکند و زمان زیادی نیز صرف پر کردن درخواست ویزا، یا استفاده از پول محلی جهت پرداخت هزینه ویزا و غیره نمی شود. درخواست ویزای آنلاین را می توان از طریق سایت https://evisa.mfa.am انجام داد. اگر در خصوص ثبت درخواست آنلاین به کمک نیاز دارید لطفا با ما تماس بگیرید.

هزینه های دریافت ویزا و تمدید آن

این هزینه ها از حدود 6 دلار برای یک ویزای یک بار ورود تا 21 روز و حدود 83 دلار برای یک ویزای چند بار ورود تا 120 روز متغیر است. امکان پرداخت آنلاین هزینه ها به صورت آنلاین با استفاده از کارت اعتباری یا حساب پی پال با مراجعه به وب سایت نیز امکان پذیر است. هنگامی که شما در ارمنستان هستید، معمولا می توانید مدت ویزای خود را تا 60 روز دیگر نیز افزایش دهید. هزینه هر یک روز اضافه حدود 1 دلار است. اگر در خصوص تمدید ویزا در داخل ارمنستان به کمک نیاز دارید، لطفا با ما تماس بگیرید.

هزینۀ تمدید مدت تمدید هزینه اعتبار نوع ویزا
1 دلار (500 درم برای هر روز) حداکثر 60 روز 6 دلار (3000 درم) 31 دلار (15000 درم) 42 دلار (20000 درم) 83 دلار (40000 درم) 21 روز-یکبار ورود 120 روز-یکبار ورود 60 روز-چندبار ورود 120 روز-چندبار ورود ویزای ملاقات کننده
دلار (500 درم برای هر روز) حداکثر 4 روز 21 دلار (10000 درم) 37 دلار (18000 درم) 3 روز-یکبار ورود 3 روز-چندبار ورود ویزای عبور یا ترانزیت

دسته بندی های ویزا

چندین نوع ویزای بازدید کننده برای ورود به ارمنستان وجود دارد که عبارتند از موارد زیر:

  • (V-1): گردشگری و ملاقات با خانواده و دوستان
  • (V-2): اتحاد مجدد با خانواده
  • (V-3): درمان پزشکی
  • (V-4): مطالعاتی
  • (V-5): حضور در رویدادهای فرهنگی، ورزشی، علمی یا دیگر
  • (V-6): مشارکت در کمک های بشر دوستانه، خیریه، کمک های فنی و برنامه های مشابه
  • (V-7): تجارت، سرمایه گذاری یا کار
  • (V-8): اعضای ناوگان

روند دریافت ویزای بازدید کننده بدون توجه به هدف خاص از بازدید به طور کلی یکسان است.

سفارتخانه های ارمنستان ویزاهای بلند مدت را صادر نمی کنند. در صورت نیاز به اقامت در ارمنستان برای دوره های طولانی، اجازۀ اقامت (موقت، دائمی یا ویژه) لازم است. مجوز های اقامت فقط در ارمنستان صادر می شوند، نمی توان آنها را از طریق سفارتخانه های خارج از کشور دریافت نمود.

مدارک مورد نیاز

برای دریافت ویزا در سفارتخانه ارمنستان (اگر شما برای سفر بدون ویزا و یا ویزا در زمان ورود واجد شرایط نباشید)، شما به طور کلی موظف به ارائه گذرنامه معتبر، فرم درخواست ویزا و عکس رنگی مخصوص سایز گذرنامه خواهید بود. شما همچنین باید هزینه ویزای مربوطه را پرداخت کنید. ویزا در اختیار افسر کنسول قرار می گیرد و ممکن است مدارک اضافی برای تعیین اهداف مشروع و منابع مالی کافی برای بازدید از ارمنستان (مانند دعوت نامه، تاییدیه رزرو هتل، بازپرداخت مالیات، صورت حساب بانکی و غیره) از شما درخواست شود. فرم درخواست ویزا را می توان از طریق سایت زیر دانلود کرد: http://mfa.am/u_files/file/consulate/visaappform.pdf

دعوت نامه ها

اگر شما واجد شرایط سفر بدون ویزا و یا دریافت ویزا در زمان ورود نباشید، پس به یک دعوت نامه از یک فرد یا یک شخص حقوقی در ارمنستان نیاز خواهید داشت. البته یک استثنا برای شهروندان عراقی وجود دارد که ممکن است بدون یک دعوت نامه اقدام به درخواست ویزا در سفارت ارمنستان نمایند و نیز شهروندان مصر و سوریه ممکن است ویزای ارمنستان را بدون داشتن دعوت نامه دریافت نمایند، که این به صلاحدید افسر کنسولی صورت میپذیرد.

علاوه بر این، برای ارامنه قومی (یعنی کسانی که دارای اجداد ارمنی هستند)، دعوت نامه لازم نیست. اگر شما دارای تبار ارمنی هستید، می توانید یک ویزا را با نشان دادن مدرکی دال بر ارمنی بودنتان، مثلا گذرنامه، گواهی تولد یا گواهینامه تعمید گواهی ارمنی بودن پدر و مادر شما. خویشاوندان شهروندان ارامنه یا ارامنه قومی (مانند همسر، والدین، پسر، دختر، خواهر، برادر، پدر و مادر بزرگ، نوه) نیز از شرط الزام به داشتن دعوتنامه معاف هستند.

افسر کنسولی می تواند براساس اختیاراتی که دارد، از یک خارجی که دارای اقامت دائم یک از کشورهای ایالات متحده، استرالیا، کانادا، ژاپن، انگلستان، نیوزیلند، سوئیس یا کشور شنگن می باشد دعوتنامه نخواهد (به استثنای اسپانیا، پرتغال و یونان)

این دعوتنامه ها باید توسط اشخاص حقیق در اداره پلیس ویزا تکمیل و صادر شود و یا توسط اشخاص حقوقی در وزارت امور خارجه تکمیل و صادر شود. تایید این دعوتنامه پس از بررسی امنیتی امکان پذیر است که ممکن است 2 تا 3 هفته و یا حتی بیشتر به طول بیانجامد.

تمام شدن مدت ویزا (اقامت بیش از حد) Visa Overstay

بر اساس قانون ارمنستان، اتمام ویزا (اقامت بیش از حد) دارای مجازات اداری است که در حال حاضر به جریمه نقدی 105 تا 209 دلار (50،000 تا 100،000 درمی) منجر می شود.

مجازات مدت زمان اقامت بیش از حد تعداد اقامت های بیش از حد در طول یک سال
105 دلار آمریکا (50،000 درم ارمنستان) هیچ بار اول
125 دلار آمریکا (60،000 درم ارمنستان) 146 دلار آمریکا (70،000 درم ارمنستان) 167 دلار آمریکا (80،000 درم ارمنستان) 188 دلار آمریکا (90،000 درم ارمنستان) 209 دلار آمریکا (100،000 درم ارمنستان) تا 30 روز بین 31 تا 60 روز بین 61 و 90 روز بین 91 تا 120 روز بیش از 121 روز بار دوم
209 دلار آمریکا (100،000 درم ارمنستان) هیچ بار سوم

سفارت خانه های ارمنستان

در حال حاضر ارمنستان دارای 22 سفارتخانه در اروپا، 1 سفارتخانه در آفریقا، 13 سفارتخانه در آسیا و 5 سفارتخانه در قاره آمریکا است.

سفارت خانه های ارمنستان قاره
اتریش، بلاروس، بلژیک، بلغارستان، چکی، دانمارک، فرانسه، گرجستان، آلمان، یونان، مقدونیه، ایتالیا، لیتوانی، هلند، لهستان، رومانی، روسیه، اسپانیا، سوئد، سوئیس، اوکراین، انگلستان. اروپا
مصر آفریقا
چین، هند، اندونزی، ایران، عراق، ژاپن، قزاقستان، کویت، لبنان، سوریه، ترکمنستان، U.A.E، ویتنام. آسیا
آرژانتین، برزیل، کانادا، مکزیک، ایالات متحدۀ آمریکا. آمریکا

سوالات متداول

چه مدت طول می کشد تا ویزا دریافت کنید؟

ویزای ورود (در فرودگاه یا مرز) بلافاصله صادر می شود. ویزای الکترونیک در طی 3 تا 4 روز کاری صادر می شود. سفارتخانه ها در مدت 10 روز ویزا معمولی صادر می کنند، مگر زمانی که یک دعوت نامه توسط وزارت امور خارجه تایید شده باشد که در این صورت ویزا معمولا در همان روز درخواست اعطا می شود.

سفارت ارمنستان در کشور من وجود ندارد. چه می توانم بکنم؟

اگر برای سفر بدون ویزا یا ویزا در زمان ورود (ویزای الکترونیکی) واجد شرایط نیستید، باید یک ویزا را در سفارت ارمنستان دریافت کنید. شما می توانید لیست سفارتخانه های ارمنستان را در بالا ببینید. به عنوان مثال، شهروند نیجریه میتواند ویزای خود را در سفارت ارمنستان واقع در ابوظبی، امارات متحده یا قاهره در مصر دریافت کند، در حالی که یک شهروند بنگلادش ممکن است ویزا را در سفارت دهلی نو در هند دریافت کند.

چطور می توانم دعوتنامه دریافت کنم؟

یک دعوتنامه می تواند توسط یکی از ساکنان ارمنی یا شخص حقوقی ثبت شود. اگر شخصا در ارمنستان با کسی صحبت میکنید، باید با آنها برای کمک تماس بگیرید. اگر می خواهید به عنوان توریست سفر کنید، یک آژانس مسافرتی می تواند برای شما دعوت نامه ای صادر کند. شرکت حقوقی ما، وردان یان و شرکا، میتواند دعوت نامه ای را به مشتریان واقعی و آینده اش ارائه دهد.

چه اتفاقی می افتد اگر اقامت یک شخص بیش از حد طول بکشد؟

اگر شما در ارمنستان قوانین مهاجرت را نقض کنید، ممکن است بازداشت و محکوم شوید. علاوه بر این، یک جریمه نقدی و ممنوعیت ورود به کشور ممکن است اعمال شود.

آیا به مجوز کار برای کار در ارمنستان نیاز دارم؟

بسته به موقعیت شما ممکن است مجوز کار را داشته باشید یا ممکن است آن را نداشته باشید. برای اطلاعات بیشتر لطفا این بخش را در مجوز کار بررسی کنید.

گذرنامه من به زودی پایان می یابد آیا مشکل ورود به ارمنستان را خواهم داشت؟

تا زمانی که گذرنامه معتبر دارید، می توانید به خاک ارمنستان وارد و از آن شوید. هیچ نیازی نیست که پاسپورت شما برای یک دوره زمانی مشخص معتبر باشد. اگر گذرنامه خود را پس از گرفتن ویزای ارمنستان تغییر دادید، اگر پاسپورت جدید و گذرنامه جدید با ویزا را به مراجع مربوطه نشان دهید، می توانید از این ویزا استفاده کنید.

مجاز به آوردن چه مقدار پول نقد به ارمنستان هستم؟

طبق مقررات اتحادیه اقتصادی یوروآسیا اگر شما پول نقدی بیش از 10،000 دلار آمریکا را دارید باید آن را اعلام کنید. عدم اعلام ممکن است منجر به اتهام جنایی شود. هیچ محدودیتی در میزان مبلغی که می توانید به ارمنستان بیاورید و یا از ارمنستان خارج کنید وجود ندارد.

آیا باید مدارک واکسیناسیون را نشان دهم؟

نه، در حال حاضر نیاز به ارائۀ اسناد واکسیناسیون در هنگام ورود به ارمنستان نیست.

چگونه می توانم اجازه اقامت بگیرم؟

برای دریافت اقامت موقت (1 ساله)، دائمی (5 ساله) و یا ویژه (10 ساله)، باید شرایطی را برای توضیح اقامت طولانی تر خود در ارمنستان نشان دهید، مانند:

  • سرمایه گذاری، از جمله در املاک و مستغلات
  • مالکیت کسب و کار
  • کار کردن
  • در حال مطالعه بودن
  • ارامنه قومی
  • عضو خانواده یک شهروند یا ساکن ارمنی بودن

برای اطلاعات بیشتر، لطفا منابع ما را در مجوز اقامت موقت و دائمی و گذرنامه ویژه بررسی کنید.

چگونه می توانم گذرنامه ارمنستان را دریافت کنم؟

برای دریافت پاسپورت ارمنستان باید حداقل یکی از شرایط زیر را داشته باشید:

  • اقامت داشتن در ارمنستان به مدت سه سال یا بیشتر
  • برای دو سال یا بیشتر با یک شهروند ارمنی ازدواج کنید
  • ارائه خدمات استثنایی به ارمنستان 
  • ارامنه قومی باشید

ارمنستان شهروندی دوتابعیتی را به رسمیت می شناسد و مستلزم درخواست از متقاضیان برای لغو شهروندی دیگر نیست. برای اطلاعات بیشتر، لطفا منابع ما را در مورد تابعیت ارمنستان بررسی کنید.

درباره ما

ما یک گروه از وکلای مهاجرت مجاز در ارمنستان هستیم. ما می توانیم از ابتدا تا انتهای فرآیند، همه ی حمایت ها و راهنمایی های لازم را ارائه دهیم. برای اطلاعات بیشتر در مورد ویزای ارمنستان لطفا به ما به آدرس: info@armeniacis.com ایمیل بزنید.

آنچه ما ارائه می دهیم:

  • گرفتن و تمدد ویزا
  • دعوتنامه ها
  • شناسایی فرصت های سرمایه گذاری
  • ثبت شرکت
  • باز کردن حساب بانکی
  • مجوز اقامت برای متقاضیان
  • اقامت برای اعضای خانواده
  • شهروندی و گذرنامه

چرا ما را انتخاب کنید؟

  • 10 سال تجربه
  • ارتباط طولانی مدت با مشتریان
  • هزینه های شفاف بدون موارد اضافی
  • فراست به زبان انگلیسی
  • وکلای داری مجوزهای معتبر
  • سیاست پاسخ 24 ساعته
  • دریافت هزینه بر اساس نتیجه گیری
  • پرداخت آنلاین آسان و مطمئن

درخواست خود را ثبت کنید تا با شما تماس بگیریم

به دنبال راه حل سریعی برای مشکل خود در ارمنستان و موارد مرتبط با آن هستید؟
تمامی مشکلات خود را می‌توانید از کارشناسان ما تقاضا نمایید.

شماره ثبت شرکت مستقر در ارمنستان: ۳۴۲۳۴۲۳۴

پشتیبانی ۲۴ ساعته
  • فعالیت در تمام ساعات شبانه روز
  • هر روز از هفته
  • پشتیبانی با دو زبان فارسی و انگلیسی
مزایای استفاده از ایرانیان ارمنستان
  • سرعت بالا
  • ارتباط مستقیم با دفتر ارمنستان
  • حل مشکلات حقوقی و شرکتی
information