پاسخگویی تمام وقت پاسخگویی تمام‌وقت درخواست خدمات از طریق شماره‌های ۰۲۱-۹۵۱۱۹۶۱۶ و یا (وایبر، تلگرام) +۳۷۴-۹۵۵-۴۲۸۱۸ تخفیف‌های امروز هتل، تور و آپارتمان

اخذ اقامت یک ساله و دائم در ارمنستان

 ارمنستان دارای دو نوع اقامت یک ساله قابل تمدید واقامت پنج ساله دائم می باشد.

از چه راهی می توان اقامت یک ساله ارمنستان را اخذ نمود:

  1. ثبت شرکت (اقامت تجاری)
  2.  ثبت نام در یکی از دانشگاههای ارمنستان (اقامت تحصیلی)
  3.  مشغول به کار شدن در یکی از شرکت های فعال در ارمنستان و معرفی شما به عنوان کارمند رسمی از طرف آن شرکت(پرداخت ماهیاته بیمه)
  4.  ازدواج با شهروند ارمنی به طور رسمی

با بررسی راه های گرفتن اقامت یک ساله ارمنستان و تجربه خیلی بالا در این زمینه، ما به شما فقط و فقط بند شماره ۱(ثبت شرکت) را پیشنهاد می دهیم .

دلایل خیلی زیادی برای رد کردن بند های دیگر وجود دارد  که در صورت تمایل به آگاهی ازانها با ما تماس بگیریید.

مراحل و مدارک مورد نیاز برای اخذ اقامت تجاری یک ساله ارمنستان

۱ـ ارائه مدارک شرکت (سند شرکت، اساسنامه، و مهر شرکت

۲ـ تهیه گواهی پزشکی

۳ـ ترجمه رسمی پاسپورت متقاضیان اقامت به زبان ارمنی 

۴ـ تکمیل فرم های مربوطه به دادخواست دریافت اقامت

۵ـ سه قطعه عکس ۴*۳

۶ـ واریز کردم مبلغ ۱۰۵هزار درام ارمنستان (۲۱۵دلار) به حساب دولتی ارمنستان

۷ـ مراجعه به اداره اقامت در ارمنستان و پیگیری مراحل درخواست 

توضیحات:

بعد از تکمیل فرم ها، واریز مبلغ و تحویل به اداره اویر به شما اعلام میشود که ظرف ده الی ۲۰ روز استعلام انجام می گردد. در طول این مدت با شما تماس خواهند گرفت جهت واقعی بودن شرکت شما و استعلام ان(در صورت نیاز به ادرس شرکت شما مراجعه می کنند).