اخذ اقامت یک ساله و دائم در ارمنستان

از چه راهی می توان اقامت یکساله ارمنستان را اخذ نمود:

  1. ثبت شرکت (اقامت تجاری)
  2.  ثبت نام در یکی از دانشگاههای ارمنستان (اقامت تحصیلی)
  3.  مشغول به کار شدن در یکی از شرکت های فعال در ارمنستان و معرفی شما به عنوان کارمند رسمی از طرف آن شرکت
  4.  ازدواج با شهروند ارمنی به طور رسمی

با بررسی راه های گرفتن اقامت یک ساله ارمنستان و تجربه خیلی بالا در این زمینه، ما به شما فقط و فقط بند شماره ۱(ثبت شرکت) را پیشنهاد می دهیم .

دلایل خیلی زیادی برای رد کردن بند های دیگر وجود دارد  که در صورت تمایل با ما تماس بگیریید.

مراحل و مدارک مورد نیاز برای اخذ اقامت تجاری یک ساله ارمنستان

۱ـ ارائه مدارک شرکت (سند شرکت، اساسنامه، و مهر شرکت)

۲ـ تهیه گواهی پزشکی

۳ـ ترجمه رسمی پاسپورت متقاضیان اقامت به زبان ارمنی

۴ـ تکمیل فرم های مربوطه به دادخواست دریافت اقامت

۵ـ سه قطعه عکس ۴*۳

۶ـ واریز کردم مبلغ ۱۰۵هزار درام ارمنستان (۲۱۵دلار) به حساب دولتی ارمنستان

۷ـ مراجعه به اداره اقامت در ارمنستان و پیگیری مراحل درخواست

توضیحات:

بعد از تکمیل فرم ها، واریز مبلغ و تحویل به اداره اویر به شما اعلام میشود که ظرف ده روز استعلام انجام می گردد. در طول این مدت با شما تماس خواهند گرفت جهت واقعی بودن شرکت شما و استعلام ان

اگر به هر دلیلی با اقامت شما موافقت نشود،تا یک سال کامل نمی توانیید درخواست مجدد بدهید و واریزی ۲۱۵دلاری شما قابل برگشت می باشد.

سعی کنیید از مسیر قانونی و واقعی اقدام کنیید تا با اقامت شما موافقت بشه.