کنسرت و سالن های موسیقی

5 خواننده معروف ارمنی

هنگامی که برای این جادوی زمان یعنی هنر موسیقی نمی‌توان حد و مرزی قائل شد و حتی اگر متن ترانه‌ای که به یک زبان دیگر خوانده می‌شود را درک نکرده و متوجه نمی‌شویم، باز هم حس و حال این ترانه به ما منتقل می‌شود و از شنیدن آن حال خوشی پیدا خواهیم کرد.

در میان ترانه‌های ایرانی که همیشه در آرشیو موبایل خود داریم، گاه و بیگاه برخی ترانه‌های خارجی را نیز پیدا می‌کنیم که آهنگ خوش این ترانه‌ها در روح و قلبمان ماندگار شده است.

در میان ترانه‌های خارجی نیز از آنجایی که میان فرهنگ ایران و ارمنستان تشابهات زیادی وجود دارد، شاید چند خواننده‌ ارمنی را نیز ‌بشناسیم که جایگاه محبوبی در میان ایرانی‌ها پیدا کرده اند.

موسیقی کشور ارمنستان همانند فرهنگ این کشور ریشه‌ای کهن و تاریخی دارد و همین امر باعث شده تا ترانه‌های ارمنی جذابیت زیادی پیدا کنند.

از سوی دیگر ارمنی‌ها خواننده‌های جدید و امروزی زیادی دارند که حال و هوای موسیقیشان را دگرگون کرده‌اند. صنعت موسیقی همیشه طرفداران خود را داشته و محدود به فرهنگ و ملیت خاصی نبوده.

ممکن است شما ساعت‌ها به یک موسیقی گوش بدهید و از آن لذت فراوان ببرید در حالیکه حتی زبان آن را درک نکرده و نمی‌فهمید. این معجزه موسیقی است که همه انسان‌ها را از نقاط مختلف جهان به همدیگر پیوند می‌دهد.

در این میان فرهنگ‌هایی که به یکدیگر نزدیکتر هستند لذت بیشتری از ترانه و موسیقی هم می‌برند مثلا کشور ما با فرهنگ کشورهایی مانند ترکیه، هند، تاجیکستان، افغانستان، آذربایجان و ارمنستان نزدیکتر هستیم.

امروز قصد داریم نگاهی داشته باشیم به تعدادی از خواننده‌های معروف ارمنستان که شاید بین تعدادی از ایرانیان نیز از محبوبیت برخوردار باشند و شاید عده‌ای از ما با آهنگ‌های نوستالژی آن‌ها خاطره‌های تلخ و شیرین زیادی داشته باشیم.

سرژ تانکیان

 

سرژ تانکیان

یکی از معروفترین اهنگسازان و خوانندگان ارمنی سرژ تانکیان است. سرژ تانکیان متولد ۲۱ اوت ۱۹۶۷است. ترانه‌سرا، خواننده، نوازنده، آهنگ‌ساز، تهیه‌کننده موسیقی، شاعر آمریکایی ارمنی‌تبار است که بیشتر به‌عنوان خواننده، ترانه‌سرا و نوازنده گروه راک سیستم آو اِ داون شناخته می‌شود.

او در مدت زمان فعالیت حرفه‌ای خود در خصوص موسیقی در ساخت پنج آلبوم از “گروه سیستم آف اِ داون” و یک آلبوم از “آردو تونجبویاجیان” به اسم “صرارط”، به‌علاوه سه آلبوم سولو با نام “انتخاب مرده”، “هارمونی ناقص” و “هاراکیری” شرکت داشته‌است.

البته از اجرای مشهور و زنده او با “ارکست فیلارمونیک آوکلند” که نسخهٔ فیزیکی آن به اسم سمفونی انتخاب مرده مشهور است نمی‌توان چشم‌پوشی نمود. در سال ۲۰۰۲ او با تام مورلو، نوازنده گیتار دو گروه طغیان در مقابل ماشین‌ها و بردهٔ صوت، سازمان سیاسی کنش‌گری اکسس آف د جاستیس را تاسیس کردند.

سرژ تانکیان بنیان‌گذار “شرکت سرژیکال استرایک رکوردز” نیز هست. او در “مجله هیت پارادر” به رتبه بیشت و ششمین خواننده بزرگ متال رسیده ‌است. در ۱۲ اوت ۲۰۱۱، تانکیان توسط نخست‌وزیر ارمنستان تیگران سارگسیان، مدالی جهت بزرگداشت نسل‌کشی ارمنی‌ها و تأثیر مثبت اقدامات او در جامعه موسیقی، دریافت نموده‌است.

سرژ در ۲۱ اوت ۱۹۶۷ در لبنان چشم به جهان گشود. در سن هفت سالگی به همراه پدر و مادرش به لس‌آنجلس در ایالت کالیفرنیا نقل مکان کرد.

در جوانی در مدرسه ارمنی-آمریکایی “پیلی‌باس” به تحصیل مشغول شد. همان مدرسه‌ای که اعضای گروه آینده‌اش، شاوو اودادجیان و دارون ملکیان نیز در آن به تحصیل مشغول بودند. پس از پایان دوره تحصیلی در دبیرستان، سرژ در دانشگاه ایالتی کالیفرنیا در نورتریج قبول شد و در اینجا بود که او برای نخستین بار به نوشتن موسیقی و نواختن ساز پرداخت.

آغاز حرفهٔ سرژ به پس از تشکیل گروه Soil برمی‌گردد که اعضای آن گروه شامل دومینگو لورانینو (درام)، دارون ملکیان (خواننده و گیتاریست)، سرژ تانکیان (خواننده و کار با کیبورد) و دیو هاکوپیان (گیتار بیس) می‌شد.

در آینده شاوو اودادجیان نیز به‌عنوان مدیر گروه آنها معرفی شد که بعد نقش گیتاریست ریتم را نیز برعهده گرفت. با ترک لورا و هاکوپیان، اعضای گروه متوجه شدند که ادامه حضورشان در این گروه مانع رسیدن به آرزوهایشان می‌گردد، به همین علت گروه سویل پاشیده شد.

بعد از این رخداد، بقیه اعضای گروه یعنی دارون، سرژ و شاوو گروه سیستم آف اِ داون را پایه گذاری کردند که نام آن برگرفته شده از شعر “Victims of A Down”، نوشتهٔ دارون ملکیان، است.

سرژ تانکیان موفقیت و شهرت خود را به عنوان نوازنده سولو و خواننده در آلبوم Elect the Dead بدست آورد. در ادامه اولین نماهنگ این خواننده برای آهنگ “Feed Us” در شبکه MTV در کشورهای بریتانیا و سوئد به نمایش گذاشته شد.

نکته جالب در خصوص این آلبوم این است که برای همه آهنگ‌های این آلبوم نماهنگی تهیه شد و جالب تر اینکه هر یک از این نماهنگ‌ها توسط کارگردان‌های مختلفی ساخته شده است. نتیجه این کار بسیار شگفت‌انگیز بود و ۳ نسخه متفاوت تبلیغاتی این آلبوم در اختیار همه مردم قرار گرفت.

یک نسخه نیز جهت استفاده در صنعت فیلم‌سازی ارائه شد. نخستین تور رسمی این آلبوم در ۱۲ اکتبر سال ۲۰۰۷ با برگزاری کنسرتی در سالن Chicago’s Vic شروع شد که البته به سختی حدود ۱۰۰۰ نفر در این کنسرت شرکت نمودند.

تانکیان حضور پررنگی در زمینه سیاست نیز دارد. او به همراه تام مورلو از بنیان‌گذاران سازمان محور عدالت هستند.

تانکیان اقامت کشور نیوزیلند را نیز دارد و در آن کشور دارای اقامتگاهی تفریحی نیز هست. تانکیان معمولا سخنرانی‌هایی در اجلاس‌های عمومی در اعتراض به بی عدالتی و خشونت نیز انجام می‌دهد.

دومین آلبوم پرطرفدار سرژ تانکیان در سال ۲۰۰۹ ساخته شد. این آلبوم در سبک جاز و به نوع ارکسترال ساخته شده‌است.

چارلز آزناوور

چارلز آزناوور

هیچ ارمنی در جهان نیست که این خواننده معروف را دوست نداشته باشد و افتخار ننماید که هموطن اوست. شخصیتی که نیازی به معرفی ندارد خواننده، دیپلمات، ترانه سرا، بازیگر، فعال و مهمترین از همه بزرگترین ارمنی.

البته مطمئنا فرانسوی‌ها نیز خواهند گفت كه چارلز آزناوور متعلق به فرهنگ آن‌هاست

شارل آزناوور با نام اصلی شاهنور واغیناک آزناووریان در ۲۲ مه ۱۹۲۴ در محله لاتن شهر پاریس از پدر و مادری ارمنستانی و البته مهاجر متولد شد که به‌ علت نسل‌کشی ارمنی‌ها از کشورشان فرار کرده بودند و به پاریس پناهنده شده بودند.

تولد آزناوور در کشور فرانسه، کاملا اتفاقی بود. آزناوور زمانی که که والدینش در انتظار دریافت ویزای ورود به آمریکا بودند در پاریس چشم به جهان گشود و به همین علت پدر و مادر آزناوور نهایتا در فرانسه اقامت گزیدند و در ادامه زندگی رستوران بسیار کوچکی در شهر پاریس برپا کردند که عمدتا به محفل و پاتوق هنرمندان، به‌ویژه هنرمندان تبعیدی ارمنستان و روسیه، تبدیل شد.

پدر آزناوور، میشا آزناووریان، متولد کشور گرجستان و مادرش، کنار باغداساریان، در یکی از خانواده‌های ارمنی ترکیه به دنیا آمده بود.

شارل آزناوور در هنگام تولد «شاه نور» نام گرفت. ولی چون قابلهٔ فرانسوی قادر به نگارش صحیح نام او نبود، عاقبت اسم «شاه نور» به «شارل» تغییر نام یافت.

بعد از ورود او به دنیای موسیقی و هنر به‌ علت نشر احساسات پاک انسانی و ذوق سرشار در قالب تصنیف و ترانه به سرعت پله‌های ترقی را پیمود. آزناوور در سال‌های ۱۹۷۰ از پاریس به سوئیس مهاجرت نمود و در حوالی لوزان به ادامه زندگی پرداخت.

رفتار این ستاره ارمنی‌تبار فرانسه در امور خیریه بسیار زبانزد بود و بعد از زلزله سال ۱۹۸۸ ارمنستان با دوستش لووِن سایان نهاد خیریه‌ای تاسیس کردند.

آزناوور هیچگاه ریشه‌های ارمنی خود را فراموش ننمود و بعد از زلزله مهیب سال ۱۹۸۸ در کشور ارمنستان بنیادی غیرانتفاعی را برای کمک‌رسانی به آسیب‌دیدگان راه‌اندازی نمود و پس از استقلال ارمنستان از شوروی سابق، آزناوور به کشور اجدادی‌اش سفر نمود

هواداران ایرانی این خواننده معروف پس از شنیدن خبر درگذشتش، تصاویر سفرش به ایران را هنگامی که برای اجرا در کلوپ ارامنه تهران به ایران سفر کرده بود، در فضای مجازی به اشتراک گذاشتند. خانم گوگوش هم در شب اول در کنار آزناوور در هتل هیلتون به اجرای برنامه پرداخت.

این خواننده دوران جنگ جهانی را نیز تجربه کرده بود. او همیشه به ریشه‌های ارمنی بودن خود افتخار می‌نمود. او در این خصوص گفته بود: «فرانسوی زبان کار من است اما زبان خانوادگی من همیشه ارمنی خواهد بود.»

در زندگینامه‌ای که به قلم خود او با نام «آزناوور به قلم آزناوور» منتشر شده، می‌گوید بعد از دوره‌ای که با دوستانش تلاش می‌کرد نقش یک مرد خشن بزن‌بهادر را ایفا کند، یک شب به زور او را روی صحنه‌ای حول دادن تا آوازی اجرا کند.

او می‌افزاید: «در روی صحنه به من الهام شد. مشاهده کردم که دختران با لب‌هایی آویزان و چشمانی اشکبار بیشتر از هنگامی که نقش‌های وحشتناک بازی می‌کردم، به من نگاه می‌کنند. من حدود ۱۶ساله بودم ولی این موضوع را خیلی خوب فهمیدم».

شارل آزناوور به دلیل توانایی بسیار بالایش در قصه‌گویی و صوت رام نشده‌اش که البته چندان زیبا تلقی نمی‌شد ولی احساس و توانایی فراوانی داشت مورد ستایش همگان قرار می‌گرفت.

آزناوور بی‌ آن که منکر فرهنگ فرانسوی خود باشد، نمایندگی کشور ارمنستان را در بسیاری از نهادهای دیپلماتیک بین‌المللی برعهده داشت و در سال ۲۰۰۸ ملیت ارمنستانی را نیز دریافت نمود.

وی به مقام سفیر ارمنستان در یونسکو انتخاب گردید و در سال ۲۰۰۹ نیز، سفیر کشور ارمنستان در سوئیس شد. سازمان یونسکو در سال ۱۹۹۵ شارل آزناوور را به عنوان نماینده یونسکو در ارمنستان معرفی کرد.

همچنین او به عنوان نمایندهٔ دائم ارمنستان در سازمان ملل نیز انتخاب شد. در تاریخ ۱۱ سپتامبر۱۹۹۷، لقب«لژیون دو نور» توسط ژاک شیراک، رئیس‌جمهوری وقت فرانسه به ایشان اعطاء شد. در سال ۱۹۹۸ شبکه سی‌ان‌ان او را به عنوان سرگرمی‌ساز و هنرمند قرن معرفی نمود.

شهرت جهانی و بسیار بالای آزناوور در سال ۱۹۹۹ او را در فهرست اول هنرمندان برتر قرن مجله تایم قرار داد. آزناوور برای رئیس‌جمهورها و رهبران، برای خانواده‌های سلطنتی و پاپ‌ها و همین‌طور برای برنامه‌های انسان‌دوستانه و مراسم خیریه و آواز می‌خواند و اجراهای مختلف داشت.

شارل آزناوور که تمام رسانه‌های فرانسوی از او به عنوان سفیر فرهنگی این کشور نام می‌بردند، در سال ۲۰۱۱ «جایزهٔ اسکوپوس» را از طرف دانشگاه بیت‌المقدس دریافت کرد.

موزه شارل آزناوور در سال ۲۰۱۱ در شهر ایروان پایتخت ارمنستان افتتاح و آغاز به کار کرد. در آوریل ۲۰۱۶ به جهت شرکت در جایزه آورورا برای بیدار نمودن بشریت از ارمنستان بازدید کرد.

وی در روز ۲۴ آوریل به همراه سرژ سارگسیان، گارگین دوم و جرج کلونی در یادمان نسل‌کشی ارمنی‌ها شرکت کرد و سال ۲۰۱۷ نیز ستاره‌ای در پیاده‌روی مشاهیر هالیوود به اسم «شارل آزناوور» ثبت گردید. در مراسم رونمایی از ستاره او، پیتر بوگدانوویچ کارگردان مشهور اعلام داشت:

«سیناترا یک بار گفته بود، ترانه یک نمایش تک نفره فقط با یک شخصیت است، شارل بازیگر و خواننده‌ای فوق‌العاده است.»

شارل آزناوور سه بار ازدواج نمود و او صاحب شش فرزند شد. در همین سال (۱۹۴۶) آزناوور با اولین همسرش میشلین ازدواج کرد و نتیجه این ازدواج دختری به نام «صدا» بود. متاسفانه در شامگاه یکشنبه ۱ اکتبر ۲۰۱۸ در سن ۹۴ سالگی در خانه‌اش در جنوب شرق فرانسه از دنیا رفت.

امانوئل مکرون با انتشار مطلبی بر روی توییتر خود بعد از تمجید فراوان از شارل آزناوور از او به عنوان هنرمندی عمیقا فرانسوی که به شدت به ریشه‌های کشور زادگاه والدینش، ارمنستان پایبند بود، یاد کرد و در ادامه نوشت: شاهکارها، لحن و درخشش منحصر به فرد شارل آزناوور برای سالیان سال او را در اذهان زنده نگاه می‌دارد.» فرانسوا نیسن، وزیر فرهنگ فرانسه نیز در پیامی مشابه از او به عنوان اسطوره‌ای نام برد که مرزهای را درنوردیده است.

نخست‌وزیر کشور ارمنستان نیز پس از درگذشت شارل آزناوور او را «فرزند استثنایی مردم ارمنستان» معرفی نمود و مرگ او را «فقدانی بزرگ برای کل جهان» به شمار آورد.

شر

شِر

شر زاده ۲۰ مه ۱۹۴۶ با نام شرلین سرکیسیان بازیگر و خواننده سرشناس آمریکایی است که اصالتی ارمنی دارد. او یکی از چهره‌های مشهور بازیگر و خواننده در دنیا است و در دهه ۱۹۶۰ زمانی که آلبوم همراه با سانی را خواند به شهرت فراوانی رسید.

شر در طول سالیان سال جوایز اسکار ، گرمی و بسیاری از جوایز خاص بین‌المللی دیگر را از آن خود کرده است.

در رسانه‌ها به او لقب«الهه پاپ» داده بودند. او به تجسم خودمختاری زنان در یک صنعت مردسالار توصیف کرده بودند.

شر به دلیل صدای بسیار متفاوت در آواز خواندن و به علت کار در زمینه‌های مختلف سرگرمی، و همچنین پذیرش سبک‌ها و ظاهر متنوع در طول شش دهه فعالیت حرفه‌ای خود در میان علاقمندان ارمنستانی شناخته شده‌است.

شر در سال ۱۹۶۵ با کمک همسرش و با آهنگ “I Got You Babe” محبوبیت و معروفیت خود را بدست آورد و رتبه اول جدول انگلیس و ایالات متحده را به خود اختصاص داد و در پایان سال ۱۹۶۷، ۴۰ میلیون رکورد در سراسر دنیا فروخته بودند. او همزمان کار انفرادی خود را نیز آغاز کرد.

شر با فروش ۱۰۰ میلیون رکورد تا به امروز، یکی از پرفروش‌ترین و محبوب‌ترین هنرمندان موسیقی در دنیا است. از دستاوردهای وی می‌توان به جایزه اسکار، جایزه جشنواره فیلم کن، جایزه گرمی، سه جایزه گلدن گلوب، جایزه امی، جایزه آیکون بیلبورد و جوایز افتخارات مرکز کندی و شورای طراحان مد آمریکا اشاره نمود.

شر تنها هنرمندی بود که تا امروز موفق به کسب تک آهنگ شماره یک در جدول بیلبورد در شش دهه متوالی، یعنی از دهه ۱۹۶۰ تا ۲۰۱۰ بوده‌است.

جدا از بازیگری و موسیقی، وی به دلیل حضور در شبکه‌های اجتماعی و فعالیت اجتماعی، دیدگاه‌های سیاسی، فعالیت‌های بشردوستانه و از جمله حقوق LGBT و پیشگیری از HIV / AIDS، مورد توجه مردم دنیا قرار گرفته‌است.

وارتوهی وارطانیان

وارتوهی وارطانیان بانوی خواننده موسیقی سبک پاپ اهل جمهوری ارمنستان بود. خانم وارطانیان به مدت ۱۲ سال در عرصه موسیقی کشور ارمنستان فعالیت موثری داشت. وارتوهی وارطانیان در ۲۶ ژوئیه ۱۹۷۶ در شهر ایروان پایتخت جمهوری ارمنستان چشم به جهان گشود.

وی در روز یکشنبه ۱۵ اکتبر ۲۰۰۶ هنگامی که به شهر ایروان بازمی‌گشت در بزرگراه سوان-مارتونی بر اثر یک سانحه رانندگی در سن ۳۰ سالگی جان بجان آفرین تسلیم کرد.


خانم وارطانیان از سال 1994 تا 1999 در دانشگاه زبان‌های خارجی کشور ارمنستان مشغول به تحصیل بود. او در سال ۱۹۹۴ به همراه گروه “Jazz-pop” در مسابقات جهانی اسوردلوفسک شرکت کرد و برندهٔ جایزهٔ “Grand Prix” شد.

وی اولین آلبوم خود را در سال ۲۰۰۳ با نام “بی‌نظمی” به بازار عرضا کرد. وی همچنین اجراهای دو صدایی “Duet” با دیگر خوانندگان ارمنی از جمله “آرمینه ناهاپتیان”، “آنا خاچاطوریان” و “سوفی مخویان” داشت.

خانم وارطانیان در حال تهیه دومین آلبوم خود بود که حادثه تصادف، رشته زندگی‌اش را از هم گسست.

ایوتا موکوچان

ایوتا موکوچان

ایوتا موکوچان خواننده ، مدل و بازیگر اهل ارمنستان است. در مسابقه آواز یوروویژن 2016 در سوئد ، او برای کشورش شرکت کرد. ایوتا موکوچان در 14 اکتبر 1986 در ایروان به دنیا آمد.

در ارتباط با فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، خانواده ایوتا تصمیم گرفتند برای اقامت دائم به آلمان بروند، جایی که ایوتا از شش سالگی در آن جا زندگی می کرد. و مسلط به ارمنی و آلمانی است.

ایوتا موکوچان در هامبورگ، وارد مدرسه کاتولیک شد و سپس با موفقیت از آن فارغ التحصیل شد. از زمان نوجوانی، ایوتا شروع به شرکت در عکاسی‌های تبلیغاتی کرد


در سال 2009 ، به توصیه بستگانش، ایوتا به ایروان بازگشت. در سن 23 سالگی وارد هنرستان ایالتی کومیتاس در ایروان شد و در آنجا آواز موسیقی جاز را آموخت.

در سال 2010 ، ایوتا در مسابقه آهنگ “ارمنستان سوپراستار” شرکت کرد ، و مقام پنجم را کسب کرد. با توجه به این واقعیت که در سطح حرفه‌ای، ایوتا فقط یک سال آواز خوانده است ، این نتیجه عالی بود. در همان سال ، جایزه افتخاری “کشف ارمنستان” را دریافت کرد.

پس از دو سال ، موکوچان تصمیم می گیرد در مسابقه صدای آلمان شرکت کند ، وبرای این منظور به آلمان می رود. در مرحله اول آهنگ “سرخوشی” لورین اجرا کرد، خاویر کورت نیدو مربی او شد، اما در دور سوم ایوتا از پروژه کنار رفت.

در 13 اکتبر 2015، برگزارکنندگان مسابقه یوروویژن -2016 اعلامیه رسمی کردند، در آن گزارش شد که ایوتا موکوچان نماینده ارمنستان در استکهلم است. در این مسابقه، دختر با شماره هفتم شرکت کرد که آن را برای خودش خوش شانس می دانست. جالب توجه است که در پایان او مقام هفتم را دریافت کرد.

اولین تحصیلات ایوتا در زمینه طراحی بود، او یک طراح موفق است و مقداری از وقت خود را به این حرفه اختصاص می دهد. این خواننده تصمیم دارد پس از موفقیت در زمینه موسیقی و آواز و کمک به توسعه موسیقی پاپ در ارمنستان، شروع به طراحی تمام وقت کند. او دو بار در سال، در بهار و پاییز، به آلمان می‌آید، به عنوان مدل در نمایش های مد شرکت می کند.

تا به امروز ، ایوتا موکوچان ازدواج نکرده و در یک رابطه رسمی نبوده است.

طرفداران خواننده زندگی شخصی خواننده را دنبال می کنند و در آینده امیدوارند که  این خواننده در نهایت بتواند عشق واقعی را پیدا کند.

کنسرت خیابانی ایروان

کسب درآمد و جذب گردشگران فراوان صرفا با برگزاری کنسرت خوانندگان معروف دنیا

سفر به کشورهای همسایه‌ای چون ارمنستان برای حضور در اجرای زنده خوانندگان محبوب ارمنی و سایر کشورهای دنیا، فرصت خوبی را برای درآمدزایی و جذب توریست توسط کشور مقصد فراهم می‌نماید، در این میان کشور ارمنستان برای خوانندگان محبوب ارمنی و حتی خارجی و طرفداران خوش ذوق آن‌ها همیشه یکی از بهترین گزینه‌ها بوده و البته از دو جهت مناسب است.

نخست اینکه از کشورهای همسایه ایران است که رفت و آمد آسانی برای هواداران این خواننده‌ها دارد و سفر به آن به نسبت دیگر کشورهای اروپایی و آسیایی مقرون به صرفه‌تر خواهد بود.

همچنین بر اساس مصوبات ورود و خروج به برخی از کشور‌ها همچون ارمنستان، نیازی نیست که گردشگر حتما واکسن کرونا زده باشد و همین که پیش از ورود و پیش از خروج به کشور جواب تست منفی کرونا را به همراه خود داشته باشند، قادر خواهند بود به این کشور سفر کنند و این موضوع در سال‌های گذشته و شروع بحث پاندمی کرونا و لزوم تزریق واکسن برای گردشگران و مسافران، نکته مثبت ورود راحت به این کشور تلقی می‌گردد.

از سوی دیگر در کشورخودمان نیز نسبت به مسافران ورودی از ارمنستان، سختگیری چندانی نمی‌شود.

تهیه بلیط کنسرت

چگونه بلیط سالن‌های کنسرت خوانندگان محبوب خود را در ایروان تهیه کنیم؟

برای تهیه‌ بلیت‌های کنسرت‌های خوانندگان ارمنی می‌توانید به دو صورت ذیل اقدام نمایید:

یک راه بسیار آسان این است  که بلیت‌تان را از طریق سایت‌های معتبر یا سایت‌ها و سالن‌هایی که توسط خود خواننده‌ها و در صفحات مجازی آن‌ها اعلام می‌گردد، تهیه نمایید.

اما از آن جایی که برای این اقدام احتمالا باید ارز دلار پرداخت شود و شاید این امکان برای همه ایرانیان وجود نداشته باشد. برای رفع این مشکل، شما قادر خواهید بود به دفاتر تورهای معروف که سالانه در این موارد اقدام به جذب گردش‌گر می‌نمایند مراجعه کنید.

بسیاری از دفاتر مجری برگزاری تور در شهر ایروان این امکان را به شما می‌دهند تا هنگام رزرو تور، بلیت کنسرت مدنظرتان را هم رزرو نمایید.

در این شرایط با پرداخت ارز ریال، به آسانی می‌توانید علاوه بر سفر بی‌دغدغه به کشور ارمنستان، در کنسرت خواننده‌ محبوبتان نیز حاضر شوید.

از طرفی، گرفتن بلیت به شکل حضوری مشکلات فراوانی را برای شما به همراه خواهدداشت. حتی اگر بتوانید در شب کنسرت، هم بلیت خواننده محبوبتان را پیدا کنید، قطعاً با بازار قیمت‌های سرسام آور و دلال‌ها مواجه خواهید شد.

بهتر است که قبل از شروع سفر در مورد اقامت خود و خرید بلیت کنسرت، فکری کنید و خیلی بهتر است که تهیه بلیط کنسرت قبل از شروع سفر انجام شود.

در پایان پیشنهاد می‌کنیم اگر شما هم تجربه سودمندی برای خرید بلیط کنسرت خوانندگان معروف ارمنی دارید، این تجربه‌ها را در قسمت نظرات با ما و دیگر مخاطبان سایت ایرانیان ارمنستان به اشتراک بگذارید.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۴ رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا